Voordelen van werken bij VHD

Als VHD’er heb je een dankbaar beroep. Door het helpen van mensen draag jij daadwerkelijk iets bij aan de samenleving. Daarom maken wij het voor jou zo comfortabel mogelijk. Zo hebben wij voldoende faciliteiten om goed te kunnen werken, want het belangrijkste van je werk is dat je er met plezier naartoe gaat. We zorgen voor een prettige werksfeer en goede arbeidsvoorwaarden. Daarnaast organiseert de personeelsvereniging leuke activiteiten. 

VHD Academie

Als je wilt, dan hoef je nooit stil te staan bij VHD. Met onze VHD Academie kun jij je verder blijven ontwikkelen. Zo word jij straks de ervaren hulpverlener die voor ieder probleem de beste oplossing heeft.

Sporten

Heb jij nu nog een duur fitnessabonnement? Zeg dat maar op! Bij VHD kun jij jouw werkdag beginnen of afsluiten met een uurtje sporten in onze eigen fitnessruimte. Dit faciliteren wij graag, zodat ook jij vitaal en energiek blijft. Want die medewerkers zien wij graag!

RUIME PARKEERGELEGENHEID

Voor de deur van VHD is meer dan voldoende parkeergelegenheid. Daarnaast zijn wij ook zeer goed te bereiken met OV. De bushalte zit tenslotte tegenover!

Moderne werkplekken

Vanaf medio 2019 doen wij ons werk vanaf een nieuwe locatie: Keulenstraat 6. Na een paar maanden verbouwen is deze locatie voorzien van moderne werkplekken en werkruimtes waardoor jij optimaal kan presteren.

VERS FRUIT

Iedere week zetten wij manden vol vers fruit op de afdelingen. Zo blijf je scherp tijdens de hulpverlening met een lekker stuk fruit.

Vrijmibo + ontspanning

Er is meer dan alleen werken! We hebben een personeelsvereniging die meerdere malen per jaar leuke activiteiten organiseert. Je kunt je hier vrijblijvend voor opgeven als je lid bent van de vereniging. Daarnaast doe je ook leuke dingen met je team en zijn er natuurlijk VrijMiBo’s! 

WERKEN VOOR LANDELIJK BEKENDE A-MERKEN

Onze opdrachtgevers zijn landelijk bekende A-merken. Indirect werk jij dus voor een groot merk. Denk aan grote verzekeraars, leasemaatschappijen, retailers etc..