Vacatures

Alle vacatures bij VHD

Onze hulpverleners maken meerdere keren per dag hét verschil voor degenen aan de andere kant van de telefoon. Dat maakt ons werk zo mooi. Ondersteunende diensten zorgen er weer voor dat deze hulpverleners hun werk zo goed mogelijk kunnen doen. Samen werken we aan één doel: heldendaden verrichten.

Afdeling
Afdeling
32 - 39
uur
Een afwisselende en verantwoordelijke functie in een ambitieuze en professionele werkomgeving. Word planner bij VHD. Benieuwd naar de functie? Lees verder.
24 - 40
uur
Kapotte koelcel, niet-werkende airco of een storing aan de pandverwarming? Jij vraagt telefonisch precies uit wat er aan de hand is en stuurt de juiste hulp erop af. Bekijk de volledige vacature.
32-39
uur
Als Teamleider HR zorg jij er voor dat het HR beleid aansluit bij de organisatiestrategie,- visie en ontwikkelingen. Je schakelt snel en voortdurend tussen operationele, tactische en strategische HR-vraagstukken. Je signaleert relevante interne en externe trends en ontwikkelingen en je formuleert op basis daarvan voorstellen voor beleid.
32-39
uur
Ben jij een enthousiaste Contentmarketeer met een creatieve pen en grafische skills die zorgt voor meer engagement en conversie? Dan is VHD op zoek naar jou!
32-39
uur
Ben jij geboren voor communicatie en storytelling? Dan is VHD op zoek naar jou! Jij omarmt de verhalen, het enthousiasme, de gedrevenheid en passie binnen onze organisatie en weet deze als geen ander te vertalen naar pakkende teksten en beelden.
39
uur
Als Manager ICT & Change, leid jij een innovatieve afdeling van 13 collega’s. Je houdt je bezig met alles rondom onze ICT, van onder andere applicatieontwikkeling en hosting tot systeembeheer. En je zorgt ervoor dat changes van A tot Z goed worden doorgevoerd.
32-39
uur
Als Functioneel Applicatiebeheerder draag je bij aan efficiënte processen zodat al je VHD-collega’s gebruik kunnen maken van de applicaties die er beschikbaar zijn én van een optimaal ingerichte hulpverlening.
24-40
uur
In deze functie is het belangrijk dat je geen last hebt van bel-angst en het een uitdaging vindt om een telefonische melding zo snel mogelijk op te lossen. Nog geen ervaring? Geen probleem! Wij leren je in twee werkdagen (die je uiteraard al betaald krijgt) de skills die jij nodig hebt voor deze functie. Dit bestaat uit fysieke lessen en een korte e-learning.
24-40
uur
In deze functie is het belangrijk dat je geen last hebt van bel-angst en het een uitdaging vindt om een telefonische melding zo snel mogelijk op te lossen. Nog geen ervaring? Geen probleem! Wij leren je in twee werkdagen (die je uiteraard al betaald krijgt) de skills die jij nodig hebt voor deze functie. Dit bestaat uit fysieke lessen en een korte e-learning.
16-32
uur
Om de inkoop- en samenwerkingscontracten van VHD te beheren en verbeteringen hierin op te zoeken, zijn wij op zoek naar een inkoper.
24-40
uur
Bij VHD ben je geen doorsnee callcentermedewerker. Jij maakt namelijk het verschil, meerdere keren per dag. Van autopech tot een ski-ongeluk in het buitenland of een schoorsteenbrand. Iedere dag krijg jij de eer om iets belangrijks te betekenen.
32-39
uur
Als applicatiebeheerder ontzorg jij zowel onze klanten als je collega’s. Dit doe je door processen zo efficiënt mogelijk in te richten door middel van de beste, geoptimaliseerde applicaties.
24-40
uur
¡Hola! Spreek jij goed Spaans en wil je heldendaden verrichten? Dan zoeken wij jou! Als telefonist op onze alarmcentrale help jij mensen (soms zelfs letterlijk) uit de fuego.
24-40
uur
Le persone ti chiamano con la loro richiesta di aiuto, sia che abbiano avuto un incidente con gli scii sulla neve o che si trovino sul ciglio della strada con un guasto alla macchina. Per la tua conoscenza della lingua italiana, sei di grande valore se, ad esempio, deve essere chiamato un soccorso stradale o un garage italiano.
24-39
uur
24-39 uur

We groeien hard! Om die groei bij te benen, zoeken we versterking voor de HR-afdeling. Bij VHD verrichten we heldendaden; als HR-adviseur zorg jij ervoor dat dit met plezier en onder fijne werkomstandigheden mogelijk wordt gemaakt.
24-40
uur
Des personnes dans le besoin vous appellent pour vous demander de l’aide. Qu’ils aient eu un accident de ski ou qu’ils soient sur le bord de la route avec des dégâts, vous les aidez à aller plus loin ! Grâce à votre maitrise de la langue français, vous êtes d’une grande utilité si par exemple, il faut appeler un garage français.
16-39
uur
Voor onze Particuliere Alarmcentrale (PAC) zoeken wij een Centralist Meldkamer. Jij staat direct in contact met de personen in nood. Bijvoorbeeld wanneer het alarm afgaat bij een inbraak of als iemand in gevaar is en op de alarmknop drukt. Jij houdt mensen veilig.
24-39
uur
Als Traffic Manager speel je een cruciale rol in de operationele dagsturing op onze alarmcentrale. Jij zorgt samen met jouw collega’s van Planning & Forecast ervoor dat de capaciteit op de frontoffice zo optimaal mogelijk wordt benut.
32-39
uur
Unieke kans! Deze functie komt zelden beschikbaar. Dat komt omdat het een hele leuke, uitdagende en veelomvattende functie is.
32-39
uur
Onze telefonisch hulpverleners zijn meerdere keren per dag voor iemand een held. En jij mag deze mensen aansturen en de frontoffice runnen als Teamleider Frontoffice. Benieuwd of dit is wat bij jou past? Lees verder.
24-40
uur
Gütentag! Sprechst du Deutsch? En dan wel vloeiend? Kom heldendaden verrichten bij VHD.
32-39
uur
Het ICT team van de VHD alarmcentrale heeft de ambitie om nog slagvaardiger, efficiënter en gestructureerder te gaan werken. Wij gaan groeien! Hierdoor is een uitdagende functie ontstaan voor een Senior Developer.
39
uur
Als verpleegkundige ben je verantwoordelijk voor de telefonische personenhulpverlening aan Nederlandse verzekerden in het buitenland. Ben jij flexibel? Aarzel niet en solliciteer nu!
38
uur
Ben jij minimaal in het bezit van een diploma BoCA, Coördinator Beveiliging of eventueel VoCA? Aarzel niet en solliciteer nu!
32-39
uur
Heb jij ambities op het gebied van programmeren en ontwikkelen van software? Ben je niet perse ervaren maar wel ontzettend leergierig? Dan komen wij graag in gesprek met jou! Jij komt te werken in ons veelzijdige ICT-team waar je direct aan de slag gaat met uitdagende projecten.
Volgt
uur
Het werk van onze hulpverleners kan alleen soepel verlopen door een goed draaiende ICT afdeling. Ons ICT team is een belangrijke speler op de achtergrond en zet vaak grote en veelal onzichtbare stappen die helpen bij het zo betrouwbaar mogelijk houden van de dienstverlening voor onze opdrachtgevers. Op ons afdeling werken we informeel en met plezier samen.

Wij zijn gevestigd in een mooi pand in Deventer voorzien van moderne inrichting er is veel aandacht voor goede werkomstandigheden waar optimaal gepresteerd wordt. Zo bieden wij jou graag de mogelijkheid fit te blijven in onze fitnessruimte en serveren wij gezonde en lekkere maaltijden in ons bedrijfsrestaurant.

Geen geschikte vacature? En toch werken bij VHD?
Stuur ons een open sollicitatie!