Vacatures

Alle vacatures bij VHD

Onze hulpverleners maken meerdere keren per dag hét verschil voor degenen aan de andere kant van de telefoon. Dat maakt ons werk zo mooi. Ondersteunende diensten zorgen er weer voor dat deze hulpverleners hun werk zo goed mogelijk kunnen doen. Samen werken we aan één doel: heldendaden verrichten.

Afdeling
Afdeling
Uren
39
Ben jij geboren voor communicatie? Neem jij nieuwe kennis snel op en weet jij dit goed toe te passen in externe B2B communicatie? Dan is het commerciële team op zoek naar jou! Wij zoeken een enthousiaste collega die graag zijn of haar kennis, kunde en energie komt inzetten bij VHD. Jij vertaalt de commerciële doelstelling online en offline door naar communicatie in termen van tekst, beeld en vorm die jij zelf realiseert. Je wordt daarbij ondersteund door specialisten op het gebied van online leadgeneratie.
Uren
8-40 uur

Wij zijn op zoek naar Administratief Medewerkers voor het Landelijk Centraal Meldpunt. In deze functie is het belangrijk dat je geen last hebt van bel-angst en het een uitdaging vindt om een telefonische melding zo snel mogelijk op te lossen. Nog geen ervaring? Geen probleem! Wij leren je in twee werkdagen (die je uiteraard al betaald krijgt) de skills die jij nodig hebt voor deze functie. Dit bestaat uit fysieke lessen en een korte e-learning.

Opleidingsdatum: 27 en 28 december
Uren
Als Manager ICT & Change, leid jij een innovatieve afdeling van 13 collega’s. Je houdt je bezig met alles rondom onze ICT, van onder andere applicatieontwikkeling en hosting tot systeembeheer. En je zorgt ervoor dat changes van A tot Z goed worden doorgevoerd. Denk aan een nieuw systeem dat geïmplementeerd moet worden voor een van onze opdrachtgevers.
Uren
Als Functioneel Applicatiebeheerder draag je bij aan efficiënte processen zodat al je VHD-collega’s gebruik kunnen maken van de applicaties die er beschikbaar zijn én van een optimaal ingerichte hulpverlening.

Ben jij een starter op de arbeidsmarkt of heb je al veel ervaring als ‘oude rot in het vak’? Wij maken graag kennis met je!
Uren


Wij zijn op zoek naar Telefonisch medewerkers voor het Landelijk Centraal Meldpunt. In deze functie is het belangrijk dat je geen last hebt van bel-angst en het een uitdaging vindt om een telefonische melding zo snel mogelijk op te lossen. Nog geen ervaring? Geen probleem! Wij leren je in twee werkdagen (die je uiteraard al betaald krijgt) de skills die jij nodig hebt voor deze functie. Dit bestaat uit fysieke lessen en een korte e-learning.
Opleidingsdatum: 27 en 28 december
Uren
8-40 uur

Wij zijn op zoek naar Frontoffice medewerkers voor het Landelijk Centraal Meldpunt. In deze functie is het belangrijk dat je geen last hebt van bel-angst en het een uitdaging vindt om een telefonische melding zo snel mogelijk op te lossen. Nog geen ervaring? Geen probleem! Wij leren je in twee werkdagen (die je uiteraard al betaald krijgt) de skills die jij nodig hebt voor deze functie. Dit bestaat uit fysieke lessen en een korte e-learning.

Opleidingsdatum: 27 en 28 december
Uren
24-32 uur

Om de inkoop- en samenwerkingscontracten van VHD te beheren en verbeteringen hierin op te zoeken, zijn wij op zoek naar een inkoper.
Uren
8-40 uur

Bij VHD ben je geen doorsnee callcentermedewerker. Jij maakt namelijk het verschil, meerdere keren per dag. Jij hoeft geen mensen te bellen tijdens etenstijd en een abonnement aan te smeren. Nee, want mensen bellen jou met een hulpvraag. Van autopech tot een ski-ongeluk in het buitenland of een schoorsteenbrand. Iedere dag krijg jij de eer om iets belangrijks voor anderen te betekenen.

Geen geschikte vacature? En toch werken bij VHD?
Stuur ons een open sollicitatie!