VHD Academie

Bij VHD hechten wij veel waarde aan persoonlijke ontwikkeling. Aan de start van jouw loopbaan bij VHD word je goed getraind. Dit is niet alleen voor jezelf prettig, maar zo hebben wij ook ervaren hulpverleners aan de lijn!
Kwaliteit vinden wij namelijk erg belangrijk. Met onze VHD Academie besteden we daarom veel aandacht aan opleiding en coaching. Hierdoor kun jij je bij ons blijven ontwikkelen.

Groei door bij VHD

Wij stimuleren het doorstromen van personeel. Hulpverleners die groeien in het vak en zo expert worden, of hulpverleners die momenteel andere werkzaamheden verrichten voor VHD. Werkzaamheden die beter bij hun profiel passen en waar ze voor gestudeerd hebben. Deze kansen bieden wij graag aan, zo staat jouw loopbaan nooit stil bij VHD!

Naast de ‘normale’ academie geven wij ook 9+ sessies. Hier word jij getraind de juiste hulp te verlenen aan de klant. Niet zomaar hulp, maar 9+ hulp. 
9+ betekent niet alleen luisteren naar wat er gezegd wordt, maar ook horen wat men voelt. Zodra jij bij VHD komt werken is dit het eerste wat je leert!  

Jan Marcel Schaper
VHD Academie