Ontmoet onze afdelingen

Nieuwsgierig wie jouw nieuwe collega’s worden? Ontmoet alle afdelingen op deze pagina en maak vast kennis met jouw toekomstige afdeling!

mobiliteit Binnenland

Team Mobiliteit Binnenland staat 24/7 klaar voor berijders van auto’s, bestelauto’s of vrachtwagens in Nederland. Wanneer de berijders stranden met pech of schade schakelen wij direct de juiste hulp in en zorgen dat de berijder zo min mogelijk door het pech- of schadegeval wordt opgehouden.

mobiliteit buitenland

Het Team Mobiliteit Buitenland staat 24/7 klaar voor berijders met pech of schade in het buitenland. Zij zorgen voor adequate en snelle hulp. Snel schakelen is hierbij een must, naast het uitstekend spreken van de Nederlandse taal kunnen zij allen nog een ‘extra’ taal: Duits, Spaans, Frans etc.. Dit komt goed van pas tijdens de hulpverlening.

Service

Op onze klantcontactafdeling komen vele diverse vragen binnen. Wij beantwoorden deze vragen en bieden de juiste hulp.

reparatie & onderhoud

Op de afdeling Reparatie & Onderhoud sturen ze de juiste hulp als één van onze opdrachtgevers belt met een storing: de lift is stuk, het klimaatsysteem heeft onderhoud nodig etc.. Zij sturen de monteur op pad en helpen de opdrachtgever totdat de storing is verholpen. 

medisch & Zorg

Team Medisch en Zorg is de vraagbaak voor iedere reiziger of oudere. Soms vragen die makkelijk te beantwoorden zijn tot vragen of incidenten die heel wat teweeg brengen. Op iedere afdeling moet je stevig in de schoenen staat en dat is hier ook zeker het geval! Het team bestaat uit artsen en verpleegkundigen die dagelijks mensen helpen met alledaagse situaties, maar ook met hele vervelende situaties als ongevallen op reis, ziekte op reis of zelfs overlijden.

overige afdelingen

Alle overige afdelingen ondersteunen bovenstaande afdelingen en zorgen dat de hulpverleners hun werk goed kunnen doen. Lees meer over alle andere afdelingen hieronder. 

10 redenen om bij VHD aan de slag te gaan

Bij VHD maken wij ruimte voor jouw
persoonlijke en professionele ontwikkeling.