Over VHD

VHD staat 24/7 klaar voor mensen die hulp nodig hebben na incidenten in binnen- en buitenland, we geven advies en we verzorgen klantcontact. Dit doen wij uit naam van tal van organisaties. Niet alleen in noodgevallen, maar ook met alledaagse situaties kunnen klanten 24/7 bij ons terecht. Landelijk bekende A-merken zijn onze opdrachtgevers.

Werken voor landelijk bekende A-merken

Onze opdrachtgevers zijn vaak landelijk bekende verzekeraars, leasemaatschappijen of een grote retailer. Daarbij verlenen wij hulp aan hun berijders, verzekerden of klanten. Bij VHD nemen we namens de opdrachtgever de telefoon op, dus jij bent hét visitekaartje van de verzekeraar, leasemaatschappij of retailer! Voor iedere opdrachtgever is het werk anders. Dit maakt het werk juist afwisselend.

Frontoffice

70%

De meeste medewerkers van VHD werken op de frontoffice. Hier helpen wij dagelijks mensen in nood, mensen die hulp nodig hebben of een vraag hebben. Dagelijks komen er honderden telefoontjes binnen, maar natuurlijk ook via Whatsapp, e-mail en chat. Onze medewerkers op de frontoffice leven zich in, in de situatie van de klant. Zo kunnen zij de beste hulp verlenen en met een voldaan gevoel iedere werkdag afsluiten!

Ondersteunende diensten

30%

Naast alle hulpverleners hebben wij ook een aantal andere afdelingen: finance, HR, support & implementatie, verkoop, inkoop en facilitair. Deze afdelingen noemen wij de ‘ondersteunende diensten’. Waar de hulpverleners direct de mensen aan de lijn voorzien van de beste hulp, zorgen de ondersteunende diensten er voor dat de hulpverleners het werk goed kunnen doen.