Suzanne: “Geen dag is voor mij hetzelfde.”

Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter

Twee jaar geleden ben ik als marketing & communicatiemedewerker begonnen bij VHD. Direct kon ik een warm welkom verwachten. Op de eerste dag ging ik met een bos bloemen en een goed gevoel naar huis.

Ik ben bij VHD onder meer verantwoordelijk voor de website, marketing en alle uitingen die je van VHD voorbij ziet komen. Geen dag is voor mij hetzelfde. De ene dag ben ik bezig met het maken van een nieuwsbericht en banner, de andere dag ben ik bezig met het uitzetten van een marketingplan.

Inmiddels werken er ruim 180 mensen bij VHD. Je zou zeggen dat je niet iedereen kent, maar veel van deze mensen ken je. Dit werkt fijn, want de lijnen zijn hierdoor kort. Dat maakt het bedrijf ook persoonlijk. Jaarlijks wordt er een barbecue georganiseerd waar iedereen voor uitgenodigd is. Dit jaar staat de verhuizing op de planning. Daar kijk ik erg naar uit! Het belooft een modern pand te worden met vele functionaliteiten.

Lees ook onze andere blogs: