Casper: ‘Het is een heel dankbaar beroep’

Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter

Ik werk op de afdeling mobiliteit en krijg telefoontjes vanuit heel Europa van mensen die pech of schade krijgen met hun auto. Vaak zijn deze mensen (licht) in paniek. Schade of pech komt namelijk altijd onverwachts en op een moment dat het niet uitkomt. Daarom is het belangrijk dat je ze geruststelt en direct de juiste hulp inschakelt.

Mensen zijn vaak dankbaar dat je hun kunt helpen. Dat maakt het werk zo leuk. Ik heb pas voldoening aan het einde van de dag als iedereen de juiste hulp van mij heeft ontvangen. Soms zijn mensen zo blij dat ze ons chocola of zelfs taarten sturen, uiteraard wordt dat dan eerlijk verdeeld op de afdeling. We doen het tenslotte ook vaak samen!

Lees ook onze andere blogs: